19:00

Trässbergs BK

Referat: Vedums AIS - Trässbergs BK

"Bara" 0-0, trots en bra insats!

Fredagens match hemma mot Trässberg BK slutade I besvikelse. Vi gör som lag en jättebra insats, men slutresultatet skrivs ändå till 0-0. Sett till chanser och spelövertag anser jag att vi ska vinna matchen med ett par bollar.

Vi startar matchen lite tillbakadraget. TBK är fysiskt starka och taktiskt skickliga. Efter ca 15 minuter äter vi oss in I matchen och tar över, mycket tack vare att vi vinner mittfältskampen. När vi väl spelar bollen framåt oroar Jonas och Pinkan bortalagets något åldersstigna backlinjen gång på gång.
Många gånger spelar vi oss fram till målchans på ett fint sätt, men de rätta avsluten saknas.
TBK`s enda chans I första halvlek är på en frispark från ca 25meter. Johannes briljerar dock med att ”limma” en boll som letar sig mot vårt bortre kryss!

Inför andra halvlek pratar vi om att försöka hålla fart I spelet och våga ta offensiva initiativ. Vi skapar återigen bra lägen för att avgöra, men kommer inte närmare en en boll som dansar på mållinjen där TBK´s målvakt räddar båda våra returer!
Bortalaget försöker ta tillvara på varje fast situation då man lyfter fram mycket folk och lyfter in bollen. Även I dessa lägen försvarar vi oss bra vilket är kul att se då vi haft lite problem med det tidigare.

Vill berömma hela laget för insatsen. Backlinjen spelar tydligt och säkert, deras klart bästa match för säsongen. Daniel Möller driver mittfältet på ett enastående sätt och tycks I vanlig ordning vara överallt! Framåt hotar Jonas och Pinkan nästintill hela tiden!